It is currently Sun Nov 28, 2021 7:21 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next   Page 6 of 7   [ 129 posts ] New Topic Add Reply
Author Message
PostPosted: Fri May 10, 2013 11:20 am • # 101 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
CBarclay wrote:
'Pokey, do you not see the 'Create a poll' portion at the bottom of a new topic page? I do. Maybe you need to get your eyes checked? ;)

I have that tab on other forums, but not on this one.


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 11:33 am • # 102 
User avatar
Administrator

Joined: 06/25/09
Posts: 3259
Location: Winston-Salem, NC
Strange. We'll look into it.


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 11:40 am • # 103 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
Thanks


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 12:44 pm • # 104 
User avatar
Hero Member

Joined: 11/22/08
Posts: 2233
Location: Oregon/Florida
Your right Carter ..I don't see it either ...


Paul


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 1:37 pm • # 105 
User avatar
Hero Member

Joined: 02/27/12
Posts: 1956
Location: Chicopee, MA
I looked also and do not have it.


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 5:15 pm • # 106 
User avatar
Administrator

Joined: 11/17/08
Posts: 4828
What Chris said, scroll down past the editor box and the option is there.


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 7:00 pm • # 107 
User avatar
Hero Member

Joined: 07/12/12
Posts: 987
Location: Georgia
It might be easier to verify if someone post a screenshot. I don't see it, either.


Top
  
PostPosted: Fri May 10, 2013 7:39 pm • # 108 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
jkurtz7 wrote:
What Chris said, scroll down past the editor box and the option is there.

Don't see it...I think Administrators have more options.
Image


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 4:31 am • # 109 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
Nothing?


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 5:59 pm • # 110 
User avatar
Hero Member

Joined: 07/12/12
Posts: 987
Location: Georgia
I don't even know where it is supposed to appear.


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 7:49 pm • # 111 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
Can one of the Admins use a test/general user account, so they see what the rest of us see? Or are we not good enough to get a remedy/response/answer on this? It's the little things that keep the common folk happy. We got the :applause smiley almost immediately when it was suggested...


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 8:57 pm • # 112 
User avatar
Administrator

Joined: 11/17/08
Posts: 4828
Working on it. Be patient.


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 9:14 pm • # 113 
User avatar
Administrator

Joined: 11/17/08
Posts: 4828
Fixed, poll away.


Top
  
PostPosted: Tue May 14, 2013 10:07 pm • # 114 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
Thanks. ;)


Top
  
PostPosted: Wed May 15, 2013 4:25 am • # 115 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
We have the poll option now! Image


Top
  
PostPosted: Wed May 15, 2013 9:19 am • # 116 
User avatar
Hero Member

Joined: 06/23/12
Posts: 1141
Location: Songtan, Korea
...and the forum puts "poll" in the thread title...kind of feel like a newb for adding (poll) to my first one. :o


Top
  
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 9:09 pm • # 117 
User avatar
Sr. Member

Joined: 02/16/13
Posts: 461
Registered users: Cmound, Exabot [Bot], Johnnymcq, linecaster, mdwwhw, mn44, Panfisher1, philos

Not sure if this is an issue but under registered users there is/was a bot-I just wanted to make a moderator aware-I did a cut & paste around 9:05 pm of the listing showing a bot with other real users


Top
  
PostPosted: Tue Dec 02, 2014 4:16 pm • # 118 
User avatar
Full Member

Joined: 12/22/11
Posts: 141
Bots live here 24/7, only I have them hidden from view. This is how we get in search engine results. Exabot is just a crawler for a French search engine (Exalead). The bots we do not like are the ones that don't announce themselves.

Thanks for the heads-up; I have now made Exabot invisible. (Yeah, that is why there are always "hidden" members here.)


Top
  
PostPosted: Thu Jan 30, 2020 11:54 am • # 119 
User avatar
Full Member

Joined: 04/04/18
Posts: 203
Location: Idaho
I get this error as a result every time I post:

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_messenger.php on line 451: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2629: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3904)

The post does go through though, so I've been ignoring it. It has been happening for at least a month or so. Cheers!


Top
  
PostPosted: Thu Jan 30, 2020 12:14 pm • # 120 
User avatar
Hero Member

Joined: 01/26/09
Posts: 617
Location: Oklahoma
I've had the same problem, which has caused me to post twice a couple of times.

Larry


Top
  
Display posts from previous:  Sort by  

Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next   Page 6 of 7   [ 129 posts ] New Topic Add Reply

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

- OurBoard Support -